For ti år siden storhittede han og skabte musikhistorie, nu kæmper han for at komme tilbage til livet

Kent Pedersen på besøg hos sin mor, Annelise Pedersen Foto: TV2
Af Christian Sejer Rasmussen
Udgivet
Artiklen er mere end 30 dage gammel
I samarbejde med TV 2 Nyheder

Kent Pedersen beskriver dagene efter sin storhedstid som at kæle med engle og danse med dæmoner. Alt, han bygger op, kan han ødelægge med et knips.

Svært bevæbnet politi stod i dække bag en mur på en mindre vej i Vejle.

En enkelt betjent lænede sig til venstre for at se forbi muren og hen på den lejlighed, hvor en 46-årig mand havde forskanset sig.

Det var onsdag 24. april 2024, og manden, der befandt sig inde i lejligheden, var Kent Pedersen, men de fleste kender ham nok bedre under navnet Kenno.

Han havde sendt billeder og tekst af en truende karakter til en person, der derfor havde anmeldt det til politiet.

Kent Pedersen alias Djärmes Braun Foto: TV 2

Den første politibil var ankommet til lejligheden klokken 16.16, men da Kent Pedersen ikke ville komme ud, valgte politiet at tilkalde forstærkning og afspærre gaden.

Indtil for syv år siden var manden, der havde forskanset sig i lejligheden, en del af den oprindelige duo Djämes Braun, der i deres storhedstid lagde både hitlister og musikscener ned i hele Danmark.

Nu sad han i sin lejlighed med et stort opbud af politi ventende udenfor og havde taget et tilbagefald, der gav genlyd.

Det hele var ellers begyndt at lysne for Kent Pedersen.

Han havde haft mange gode ting kørende på det sidste.

Der var ny musik på vej, og ’Kernen’ på TV 2 filmede til en udsendelse om hans genrejsning.

Men da optagelserne var ved at være i hus, faldt han hårdt, og alting ændrede sig.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun Video: TV 2

Djämes Braun

I 2012 brød Djämes Braun igennem, da de vandt DR’s Karrierekanonen, men det var først for alvor i 2014, da duoen udkom med singlen 'Fugle', at det stak af.

I fem måneder lå 'Fugle' på den danske top-20, og den har frem til i dag haft over 22 millioner afspilninger på Spotify.

I 2015 udkom debutalbummet 'Modgift', der endte med at gå platin.

I 2017 trådte Kent Pedersen ud af Djämes Braun.

Fra platin til uoverskuelig narkogæld

Djämes Braun bestod oprindeligt af barndomsvennerne Lasse 'Pilfinger' Kramhøft og Kent 'Kenno' Pedersen.

De er begge fra Lolland, hvor de var del af et lille hiphopmiljø. De blev venner igennem musikken, og da Kent Pedersen flyttede til København ved årtusindeskiftet, var Pilfinger allerede en veletableret artist og musikproducer i hovedstaden.

Her mødtes de omkring musikken og vandt DR's Karrierekanonen i 2012 med nummeret 'Duft af bac-one'. Derfra var det, som Kent Pedersen beskriver det, ”et tagselvbord af bookinger, bureauer og pladeselskaber.

Succesen voksede sig kun større, og det samme gjorde Kent Pedersens indre dæmoner.

- I starten havde jeg det rigtig godt. Der var den her bølge af selvtillid og voksende selvværd indeni, fortæller Kent Pedersen.

Foto: TV2.dk

Men i den sidste tid inden duoen gik i opløsning i 2017, var alting vendt for Kent Pedersen. Presset var blevet for tungt for ham.

- Jeg fik det rigtig skidt. Jeg kunne ikke følge min makkers niveau, i min optik var han 80 procent bedre end mig i duoen.

- Så jeg skulle præstere mere og mere i studiet, på scenen og så videre. Jeg følte ikke rigtig, at jeg udviklede mig nok til at kunne følge med, og det lagde et ekstra pres på både mig og på ham, fortæller Kent Pedersen.

For at lette lidt på ventilen begyndte Kent Pedersen at feste meget og "frigøre sig", som han selv beskriver det. Han drak meget alkohol, tog meget kokain og røg hash.

I begyndelsen var alt bare sjov og ballade, men kokainen gjorde Kent Pedersen paranoid, hvilket fik ham til at flytte sit misbrug hjem i sin lejlighed, hvor han holdt sin egen fest for sig selv.

Kent Pedersen havde en regel om, at han ikke ville optræde påvirket, men da hans misbrug havde udviklet sig massivt over en længere periode, fik han store problemer med abstinenser, når blot han skulle med tourbussen for at give koncert.

Derfra begyndte den psykiske nedtur, forklarer Kent Pedersen, når han trodsede sine misbrugsproblemer og kæmpede sig afsted til det ene show efter det andet.

- Så jeg sad jo abstinenssvedende i tourbusser og havde det mega fucked up og havde det mega nedtur i forhold til mig selv som person, som musiker, som alt, og det er nok nogle af de værste perioder, jeg kan huske tilbage på, fortæller Kent Pedersen.  

Han havde udviklet sig til en ”følelsesmæssig vulkan”, der kunne gå i udbrud når som helst. Når han ser sin medvirken i ’Toppen af Poppen’ fra 2016, kan han i dag selv tydeligt se, hvor dårligt han havde det dengang.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun Video: TV 2

I programmet kom de medvirkende rigtig tæt på hinanden, der blev delt mange personlige ting, og folks fortolkninger af hinandens sange var ofte ret følsomme.

Samtidig kæmpede Kent Pedersen med voldsomme abstinenser, da der blev filmet fra morgen til aften, og han derfor ikke havde mulighed for at tage noget.

Han var ved at blive revet midt over. Folkene omkring Djämes Braun kunne godt se, den var helt gal, men ingen talte rigtig om det, forklarer Kent Pedersen.

Duoens anden halvdel havde forsøgt at hjælpe ham på ret kurs, men lige lidt hjalp det.

- Jeg havde det dårligt. Jeg var begyndt at underpræstere som musiker. Jeg var begyndt at hade mig selv som person på grund af det, jeg udsatte mig selv og andre for.

- Jeg sad jeg med en masse skyld, skam og selvhad inde i mig selv, der ventede på at komme ud, og den eneste måde jeg kunne få det ud på, var ved at slippe tøjlerne, drikke heftigt, tage kokain eller ryge hash, siger Kent Pedersen.

Til sidst var der ikke nogen anden udvej, end at han i 2017 måtte forlade Djämes Braun.

På den anden side af popstjernelivet ventede der en gæld til den kriminelle underverden for kokain, han igennem årene havde købt på klods. 

Det havde ikke været noget problem for ham at føre sådan en livsstil, da tusindkronesedlerne rullede ind på kontoen på grund af popsuccesen.

Slutregningen lød på 350.000 kroner. Nu skulle der afregnes.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun

Tog sit eget liv

I flere år efter bruddet kunne Kent Pedersen godt slippe afsted med sin ubetalte gæld, forklarer han.

Han havde fået en sum penge med sig fra Djämes Braun, han kunne bruge af.

Han fik et overskud ud ved at sælge sin lejlighed, der lå på en attraktiv adresse i København.

Da han stadigvæk havde en høj indkomst, købte han designermøbler og dyre ure. Alt sammen noget, han kunne sælge ud af og bruge på klatgæld.

- Så kunne jeg slukke ildebrande hist og pist, eller jeg kunne gå under jorden i en periode, hvis det var rigtig svært og jeg ikke kunne betale noget.

- Men til sidst blev al min resterende gæld samlet under en fane, og da den gjorde det, så blev det hele intensiveret markant.  

Foto: TV 2

Kent Pedersen fortæller, hvordan han begyndte at modtage trusler.

Det var trusler om at få klippet fingre af eller trusler om, at hans familie ville blive tortureret.

Han modtog en dag et billede af sin hund, der sad og kiggede ud af altandøren i hans lejlighed med en besked om, at den kunne blive til et par gode vinterhandsker.

Der blev også sendt billeder af ham selv, når han var på vej hjem fra indkøb.

Han husker, hvordan der blev banket på hans dør flere gange om natten, og for hver trussel han modtog, blev han mere og mere nedbrudt.

- Når du er i alarmberedskab 24/7 over en længere periode, hvor du kigger dig over skulderen på hvert eneste gadehjørne og bliver vækket flere gange om natten, så bliver du meget hurtigt nedbrudt psykisk.

- Det var det, der skete med mig. Det gik meget hurtigt. De er dygtige, siger Kent Pedersen.

15. februar 2023 tog Kent Pedersen en drastisk beslutning.

Han kunne ikke skaffe flere penge. Han kunne ikke betale sin gæld. Han ville derfor fjerne sig selv fra ligningen.

På den måde kunne han undgå, at der ville ske noget med dem, han holdt af.

Søg hjælp hos Livslinien

Søg hjælp hos Livslinien

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Du kan kontakte Livslinien på 70 201 201 eller livslinien.dk

Samme dag som han var kommet i besiddelse af en større mængde morfinpiller, valgte han derfor at holde, hvad han selv kalder ”finalefesten”.

I sin lejlighed røg han joints og drak øl, vin og sprut i en stor pærevælling, mens han lyttede til dødsmetal.

Først fortrød han og tænkte på, hvordan han kunne få pillerne ud af sin krop igen.

- Samtidig var der også en eller anden form for lettelse. Jeg tænkte, fuck! Du turde gøre det. Nu er det gjort. Nu fester du bare og drikker, og på et tidspunkt går du omkuld, falder i søvn, og så vågner du ikke igen, fortæller Kent Pedersen.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun Video: TV 2

Inden han mistede bevidstheden, lavede han et kort opslag på Facebook, hvor han sagde farvel.

Det startede en lang række bekymrede reaktioner, der i sidste ende betød, at politiet fik adgang til Kent Pedersens lejlighed.

Han var stadigvæk ved bevidsthed, da politiet fandt ham, men da de forsøgte at slæbe ham ned fra første sal, faldt han om.

Kent Pedersen fik hjertestop, og han var død i næsten fire minutter.

Trækker bukserne af sig selv offentligt

Redningsfolkene fik Kent Pedersen genoplivet, men det skulle tage dem næsten 11 minutter, at få hans hjerterytme stabil igen.

Det var ikke langt fra, at de måtte opgive at bringe ham tilbage, forklarer Kent Pedersen.

Men han klarede den og blev udskrevet fra intensivafdelingen på Vejle Sygehus uden at havde fået nogle mén. Mareridtet var dog langt fra overstået.

Da han var kommet hjem, sad Kent Pedersen sammen med sin mor og far i sit køkken, da han fik en opringning.

Narkogælden var ganske vist nedbragt væsentligt, men han skyldte stadigvæk penge, og nu var fire personer på vej til ham for at indkassere resten.

Det var ikke personer, han kunne forhandle med, så Kent Pedersen fik forklaret, at han nok hellere ville finde en løsning med personen i den anden ende af telefonen.

Efter en del panik endte det med, at Kent Pedersens mor og far lavede en straksoverførsel og betalte resten af gælden. Siden da har han ikke hørt noget.

Kent Pedersen på besøg hos sin mor, Annelise Pedersen. Foto: TV2

Da TV 2 begyndte at lave optagelserne med Kent Pedersen, var han et langt bedre sted i livet. Fri af gælden og misbruget.

Han var på vej tilbage til livet. Han var i erhvervspraktik, og han var også godt i gang med at indspille musik igen.

Han ville fortælle sin historie vidt og bredt, fordi han håbede på, at den kunne gøre en forskel.

Men hvad der tegnede til at blive en historie om Kent Pedersens genrejsning, blev i stedet erstattet med den barske virkelighed om, hvad det vil sige at være misbruger.

For da optagelserne var ved at være i hus i foråret 2024, sendte Kent Pedersen pludselig en video af sig selv til 'Kernen' på TV 2, hvor han fortalte, at han havde taget et tilbagefald.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun Video: TV 2

Derfor besøgte TV 2 endnu en gang Kent Pedersen, der gav dem lov til at filme ham under sit tilbagefald. For han er villig til at trække bukserne af sig selv offentligt, hvis det kan være med til at hjælpe andre, forklarer han.

Tilbagefaldet var massivt.

Kent Pedersen sad udenfor sin lejlighed og drak direkte af en flaske vin. Hans tale var sløret og bevægelserne sløve.

Han inviterede indenfor i sin lejlighed, der tydeligt bag præg af den sidste halvanden måneds tilbagefald.

En skabslåge stod på køkkengulvet, efter at Kent Pedersen havde smadret den.

På førstesalen, hvor Kent Pedersen har sin stue, flød sofabordet med dåseøl, papvin og små flasker snaps. Alt sammen tømt. 

Kent Pedersen satte sig opgivende ned i sofaen foran et cafélatteglas, der var fyldt til randen med cigaretskodder.

- Det er fucking ligegyldigt, sagde Kent Pedersen, da TV 2s journalist Joachim Bindslev ville hjælpe ham med at rydde lidt op.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun Video: TV 2

For kort tid siden var han en glad mand, der havde fundet livet igen.

Nu havde han har mistet sin booker, sin manager og sit kørekort.

Han ved ikke, hvad der gik galt. Han var jo i gang med noget godt igen. Men som med et fingerknips kan alt det, han har bygget op igennem et år, ødelægges på en måned.

- Lige nu har jeg det ikke så godt. Jeg føler mig som en stodder og ikke som en rigtig person, fortalte Kent Pedersen under sit tilbagefald.

Men han havde ikke givet op endnu. Han ville afruses, i døgnbehandling og havde styr på sit eskalerende misbrug.

Så da TV 2 mødte Kent Pedersen næste gang, skulle han indlægges til afrusning.

Abstinenserne var tydelige. Han rystede på hovedet og hånden, da han tog et hvæs af sin cigaret.

Han skoddede cigaretten og trådte indenfor på misbrugscenteret i Vejle.

Døren lukkede bag ham. Når han trådte ud af den igen, ville han være afruset og klar til at tage kampen op med at holde sig ædru.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun Video: TV 2

Nemmere at drikke end at lade være

Det var slet ikke meningen, at historien om Kent Pedersen skulle tage den drejning, som den gjorde.

På papiret så det ud til at være historien om Fugl Føniks personificeret i Kent Pedersen, der havde ødelagt en stor musikkarriere, men nu var ved at rejse sig fra asken.

Virkeligheden for en person med et alkoholmisbrug er bare langt fra så heroisk, at man nødvendigvis kun træder ud af asken én enkelt gang.

Der vil opstå nye ildebrande, og der skal bygges op på ny.

Det er dæmonen indeni, som Kent Pedersen skal lære at danse med, når traumerne fra fortiden rører på sig.

- Det er svært at forene sig med alle de traumer, der ligger begravet fra fortiden. At gå fra at være en bonderøv på Lolland til at være en popstjerne i Danmark, alt det pres, der har været, som jeg ikke har anerkendt.

- Traumet og katastrofen fra at skulle ud af Djämes Braun, jeg havde bygget op med en kammerat, jeg nu ikke har haft kontakt med i snart ti år, nævner Kent Pedersen, som nogle af de ting, der rører sig i ham.

Kent Pedersen alias Djärmes Braun. Foto: TV 2

Dårligt selvværd og ubehandlede diagnoser, der gør ham impulsiv, ligger i ham og ulmer, fortæller han.

Men han forholder sig til, at det skal være noget andet nu. Kenno døde den februardag for enden af trappen til lejlighedens førstesal.

Nu er der Kent Pedersen tilbage, og han skal lære at gå udenom kiosker og vinafdelinger i supermarkeder.

Det er nemlig nemmere for ham at drikke end at lade være.

- Så skrøbelig er jeg pt., fortæller Kent Pedersen, da TV 2 taler med ham igen, efter at han er blevet afruset.

- Jeg har lært, at det er okay, at jeg har drikketrangen. Det er okay, at min alkoholdjævel sidder på skulderen og siger, ”du kan da lige ramme en kiosk eller et supermarked på vejen til det næste, du skal”, fortæller han.

For han ved, at når han kan italesætte det på den måde, kan han træffe de rigtige beslutninger, og jo længere væk fra et tilbagefald han kommer, jo stærkere bliver han.

Kent Pedersen alias Djärmes Braun. Foto: TV 2

Fortiden kan Kent Pedersen ikke lave om på, men han kan heller ikke slippe for den. Inden længe skal han nemlig forholde sig til den og dykke ned i den igen.

Man slipper ikke ustraffet fra at fremsætte trusler og forskanse sig i sin lejlighed, som det skete den aprildag i 2024, hvor denne historie tog sin begyndelse.

Det tog politiets forhandler over tre timer at få Kent Pedersen frivilligt ud af lejligheden, men regningen overfor samfundet afregnes først, når han skal møde i retten i starten af det nye år.

Han skammer sig over de ting, han har gjort, fortæller han, men han kan ikke blive ved med at dykke tilbage i skammen, for så begynder han at drikke igen.

Tre måneder efter at Kent Pedersen fik hjælp til sit seneste tilbagefald, er han stadigvæk på rette vej.

Det går rigtig godt med ham, fortæller han, og han hviler i sin afholdenhed på en anden måde, end han har oplevet tidligere.

For tiden holder han tingene helt simple i sit liv, så han kan holde sig ædru og hænge sammen.

Han komponerer stadigvæk og har for nylig startet et samarbejde med en producer og indspillet et nummer med sangerinden Tenna Ida.

Det betyder ikke, at han skal ud på et nyt popeventyr lige nu, det har han erkendt. Men han bliver ved med at lave musik.

Det kan han ikke lade være med.

Kent Pedersen fra bandet Djämes Braun Video: TV 2

Se 'Kernen: Hvem slog Kenno ihjel' på TV 2 mandag klokken 20:50 eller på TV 2 Play allerede nu.

Galleri: Stort arkæologisk fund i Hedensted

Udgravningen har stået på længe, men det er først nu, at Vejle Museerne fortæller om deres usædvanlige fund ved Løsning Søndermark. Foto: Vejle Museerne
Udgivet

Langs motorvej E45 ved Hedensted har Vejle Museerne gravet en meget sjælden skat frem, der vidner og et krigerisk og rigt samfund. Se billederne fra fundet her.

Bilerne suser forbi Løsning Søndermark lige på kanten af E45, hvor der i øjeblikket bliver udviddet. De særligt opmærksomme bilister har fra tid til anden kunne bemærke jublende arkæologerne fra Vejlemuseerne, der efter eget udsagn har haft svært ved at få armene ned. De er nemlig i gang med at udgrave en gammel bosætning fra jernalderen.

Fund ved Løsning Søndermark:

  • 119 lanser og spyd

  • 8 sværd

  • 5 knive

  • 3 pilespidser

  • 1 økse

  • 1 ringbrynje

  • Fragmenter af minimum to edsringe/halsringe

  • Et bidsel

  • Fragmenter fra et signalhorn

  • Et hav af jern- og bronzegenstande, som endnu ikke er nærmere undersøgt og klassificeret.

  • Desuden er der fundet store mængder keramik, flint, mm., der viser at stedet har været beboet gentagende gange i løbet af mange tusinde år.

Størrelsen og betydningen kan udtrykkes klart.

- Udgravningen har vist sig at overgå alle vores forventninger, fortæller arkæolog og udgravningsleder Elias Witte Thomasen fra Vejlemuseerne.

Herunder kan du se billederne fra udgravningen.

Ved udgravningen blev det fundet to edsringe. Et kendt magtsymbol fra jernalderen. Foto: Vejle Museerne
Det er ikke kun våben, der blev fundet, her viser arkæologen et komplet offerkar frem. Foto: Vejle Museerne
Her ses sværd og andre våben. Foto: Vejle Museerne
En stor lanse var blandt de i alt 199 lanser og spyd, der blev fundet. Foto: Vejle Museerne
Her ses ringbrynjen, som betegnes som det største fund ved udgravningen. - Den tunge metalvest er sammensat af over 20.000 små ringe, og det er altså noget ganske særligt - også i år 400. Den har været virkelig værdifuldt, for det er kæmpe arbejde at lave. Det er ikke noget alle mand har haft, forklarer Dorthe Horn Christensen, der også er arkæolog på udgravningen. Foto: Vejle Museerne
Her ses flere spyd- og lansehoveder. - Den måde, krigsudstyret er gravet ned på, viser, at der er tale om ofring til de højere magter, forklarer arkæolog Dorthe Horn Christensen. Foto: Vejle Museerne
De mange skatte er fundet i forbindelse udvidelsen af E45 ved Hedensted. Her er flere sværd fundet. - Der sidder simpelthen nogle mennesker her, som har den sociale og økonomiske kapacitet til at samle mennesker omkring sig, og en af de måder at gøre det på, er ved at samle krigere og drage ud og deltage i krigshandlinger. Det er det, vi ser i denne gårdstomt her, fortæller arkæolog Elias Witte Thomasen. Foto: Vejle Museerne
Flere sværd og ringbrynjen. Brynjen blev desuden fjernet fra udgravningen med jorden omkring, da den skal graves frem på museet. Foto: Vejle Museerne

Person er fundet død i forbindelse med brand

Arkivfoto. Foto: Jeppe Vestergaard Jensen, TV SYD
Af Ritzau
Udgivet

Efter brand i en villa på Leos Allé i Tønder lørdag morgen, oplyser Syd- og Sønderjyllands politi, at en beboer er død.

Alarmen om flammer og røg i villaen kom lidt efter klokken syv, og godt to timer efter oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, at beboeren har mistet livet.

De pårørende til den 84-årige mand er blevet underrettet.

Da brandvæsenet kom frem, var ilden ganske voldsom, oplyser politiets vagtchef.

Årsagen til brandens opståen vil først blive klarlagt senere. Opgaven overgår til politiets specialister.

TV SYD

Brug vores app og få de vigtigste nyheder fra Syd- og Sønderjylland lige ved hånden.

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden, analysere statistik samt og vise dig funktioner til sociale medier. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid tilbagetrække eller ændre dit samtykke, ved at klikke på ”Opdater dit cookietilsagn her” i bunden af siden. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere om brugen af cookies.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her

Statistikcookies

Statistikcookies hjælper os med at forstå, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den. Vi forsøger at minimere brugen af eksterne tjenester og sikrer, at dine data anonymiseres så vidt muligt.

Navn Udbyder
Chartbeat
_cbt Chartbeat
_cb Chartbeat
_cb Chartbeat
_cb Chartbeat
_cb_expires Chartbeat
_cb_svref Chartbeat
_cb_svref Chartbeat
_cb_svref_expires Chartbeat
_cbt Chartbeat
_chartbeat2 Chartbeat
Chartbeat
_chartbeat2 Chartbeat
_chartbeat2_expires Chartbeat
_chartbeat4 Chartbeat
_chartbeat4 Chartbeat
_chartbeat4_expires Chartbeat
_v__cb_cp Chartbeat
_v__cb_cp Chartbeat
_v__cb_cp_expires Chartbeat
_v__chartbeat3 Chartbeat
_v__chartbeat3 Chartbeat
_v__chartbeat3_expires Chartbeat
ebx_webtag_ Echobox
userId tvsyd.dk

Funktionelle cookies

Funktionelle cookies giver os mulighed for at huske dine præferencer og forbedre din brugeroplevelse. Disse cookies er ikke strengt nødvendige, men de gør din oplevelse mere personlig og problemfri.

Navn Udbyder
csrftoken instagram.com
bcookie LinkedIn
bscookie LinkedIn
csrftoken instagram.com
JSESSIONID LinkedIn
jwplayer.bandwidthEstimate tvsyd.dk
jwplayerLocalId tvsyd.dk
lang LinkedIn
lang LinkedIn
LAST_RESULT_ENTRY_KEY YouTube
LAST_RESULT_ENTRY_KEY youtube.com
li_gc LinkedIn
lidc LinkedIn
tableau_locale public.tableau.com
tableau_public_negotiated_locale public.tableau.com

Nødvendige cookies

Disse cookies er essentielle for at vores hjemmeside fungerer korrekt. De sikrer grundlæggende funktioner. Uden disse cookies ville siden ikke kunne fungere optimalt.

Navn Udbyder
app_banner_enabled tvsyd.dk
breaking tvsyd.dk
breaking_banner_dismissed tvsyd.dk
CookieConsent tvsyd.dk
frequencyCategoryV2 tvsyd.dk
recencyCategoryV2 tvsyd.dk
recencyLastVisitV2 tvsyd.dk
tv2reg_cookie_consent tvsyd.dk
visitedPagesV2 tvsyd.dk
visitHistoryFrequencyV2 tvsyd.dk
XSRF-TOKEN tvsyd.dk

Præference-cookies

Præference-cookies husker dine valg, så vi kan tilpasse hjemmesiden efter dine behov. Disse cookies sikrer, at du får en mere personlig oplevelse ved hvert besøg.

Navn Udbyder
NID Google

Ikke tildelte cookies

Disse cookies er endnu ikke blevet kategoriseret. Vi arbejder på at identificere deres formål og sikre, at de respekterer dine privatlivsindstillinger.

Navn Udbyder
pusherTransportTLS no-domain
sentryReplaySession no-domain
tv_syd_session tvsyd.dk

Markedsføringscookies

Vi anvender ikke selv markedsføringscookies, men vi har valgt at kategorisere en række cookies, som eksterne partnere sætter, som netop markedsføringscookies for at gøre dig som bruger opmærksomme på dem. Vi anvender kun eksternt indhold når det er vores vurdering, at det løfter kvaliteten af vores journalistik eller at det er bydende nødvendigt.

Navn Udbyder
remote_sid youtube.com
sp_landing spotify.com
sp_t spotify.com
TESTCOOKIESENABLED youtube.com
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com
VISITOR_PRIVACY_METADATA youtube.com
YSC youtube.com